lauantai 7. maaliskuuta 2009

Surkeutta ja häähumua


Olisin jo aikoja sitten kirjoittanut asiapitoisen jutun Ruotsin reissusta, mutta tietokoneemme kovalevy otti ja hajosi, joten tällä hetkellä mennään aika pitkälle säästöliekillä eteenpäin. Varmuskopioita ei tietenkään oltu tehty kertaakaan, eli puolen vuoden tallennukset (mm. kuvat ja nettisivuhahmotelmat) menivät kuin tuhka tuuleen. Täytynee vielä yrittää muutamia vippaskonsteja, josko jotain saataisiin pelastettua, mutta pahalta näyttää.

Tukholman reissun kuvat onneksi löytyvät vielä kamerasta. Kunhan saan jonkinlaisen kuvankäsittelyohjelman koneelle, niin yritetään löytää sieltä muutama julkaisukelpoinen kuva tänne laitettavaksi. Ainakin sieltä pitäisi löytyä "pari" (=noin tuhat) kuvaa Barbapapoista...

Nyt kuitenkin asiaan. Olemme tänään menossa soittamaan erityislaatuiseen tapahtumaan, nimittäin häihin. Olemme tehneet periaatepäätöksen, ettei meitä saa isollakaan rahalla humppaa soittamaan, mutta tällä kertaa hääpari halusikin meidät omana Ainakauniina itsenämme, joten mikäs siinä. Luvassa (toivottavasti) iloista menoa ja meininkiä!

Kuva täältä

Ei kommentteja: