keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Festarointia vol.2

Muut ne joutuvat kärsimään töissä ja metsikössä, mutta minä käyn festivaaleilla. Ei ole kovinkaan reilua, mutta kaipa sitä nyt pitää nauttia vapaudestaan vielä kun sellaista on.

Joensuun suunnalla tuli viime viikonloppuna pyörähdettyä saksalais-unkarilaisen delegaation kanssa ja hauskaa oli. Ei ehkä aivan niin kivaa kuin provinssissa, mutta mukavaa kuitenkin. Bändeistä suurimman suosion minun suunnaltani sai ISIS, mitä oikeastaan tuonne meninkin katsomaan. Myös Apocalyptica, Maria Lund ja jossain määrin myös Killing Joke pääsivät yllättämään iloisesti. Varsinkin tappavan vitsin (tai vitsintappajien, kuten kalja-alueella analysoimme) laulajan tärinä on jotain, mikä kannattaa nähdä, jos tilaisuus vain koittaa. Soittajatkin näyttivät vanhoilta pummeilta. :D

Ehkäpä selitys saa riittää ja pistetäänkin sen sijaan muutama lainaus ja pari kuvaa antamaan autenttista festivaalitunnelmaa. ;)

"Onpa makketa!"

"Onhan se Unicum hyvää. Kai se nyt on? Pakkohan sen on olla!"

Kuvassa nähtävillä lähes viimeistä kertaa kuuluisat dinopuistohousut, jotka joku osti päältäni.

"Jos se sanoo, että se on kuustoista, niin silloin se on kuustoista!"

"Spumanttelinperijä!"

Kenkien vaihto ja alapään suojaus. Molemmat tarpeen.

"Are you hungry?"

"You do ny jotaki!"


Lopussa vielä basistin laiskiaisimitaatio ja loistava piirros, mikä tiivistää kaiken olennaisen.

Hei, hei, hei, hei, hei ja hei ja hei ja hei ja let's go!"

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aww, haven't heard this Hei, hei, hei, hei, hei ja hei ja hei ja hei ja let's go! for so long that I even start to miss it!

Other than that, can what you wrote about Provinnsi vs Ilossaari be interpreted that way that Christin wins the Christin vs Marie competition???!!!

Onni kirjoitti...

Right interpretation would be that Provinssi wins the Provinssi vs. Ilosaari competition.

Christin vs. Marie is still unresolved. My guesses are that Marie would win in a straight fight but knowing that Christin is a cunning and sneaky person she wouldn't allow herself to be caught pants down (i.e. in a straight fight against Marie). But yes... I'm eagerly waiting for their confrontation. ;)

Agi kirjoitti...

Duh..aaaalright!:) I still could not say which one would win. I think we should organize more sort of "fights", like real fight in its physical meaning, then funniness fight, better German fight, susage eating fight, drinking fight etc...I don't see how otherwise either of them could get the winning title.
Too bad that I highly doubt they will ever get physically as close to each other again as they were some weeks ago. :/