perjantai 26. helmikuuta 2010

Oi niitä aikoja!


Täytyypä tänne muutama sananen kirjoittaa eräästä tammikuisesta keikastakin.

10 vuotta sitten (!!!) aloittelimme Anniinan kanssa juuri lukiouraamme suhteellisen uudessa Cygnaeus-lukiossa. Ai että, kaikki oli vielä niin uutta ja ihanaa! Cynkkarin henki oli jo silloin todella hyvä ja koulussa oli oikeasti kivaa.

Tammikuussa oli aika palata lukiotunnelmiin, sillä Cygnaeuksen musiikkilinja juhlisti taivaltaan konsertin muodossa, minne mekin toki vanhoina musiikkilinjan kasvatteina ilolla mentiin soittamaan. Oikeasti se varmasti olisi niin, että ilman Cynkkaria ei kyllä oltaisi tässä. Emme olisi tutustuneet Jenniin ja Mariin ja musiikista ei olisi tullut niin tärkeä asia elämässä.

Itse konsertti oli aika hauska tapaus, eipä sitä tajunnutkaan, miten pientä porukkaa ne lukiolaiset ovat. On sitä tullut kasvettua niin henkisesti kuin fyysisestikin kymmenessä vuodessa, vaikka hieman varkain aika onkin kulunut.

Oli mukava muisteluhetki ja kaksi biisiäkin kerittiin vetäistä. Ihana huomata, että Cynkkarin henki on edelleen tallella, vaikka monta asiaa olikin muuttunut matkan varrella. Heja Cygnaeus, oikein paljon onnea ja pitkää ikää myös meidän puolestamme!

Ja kuvituksena tietty albumista nätisti napattu uuden vuoden vastaanottokuva noin 10 vuoden takaa, siinä ollaan Anniinan kanssa aika pieninä ja söpöinä vielä.

Ei kommentteja: