maanantai 7. kesäkuuta 2010

Työn orjat...

Jenniltä ruinasin tuossa (rumpuja Illusionistisille luopioille lainaan) ja siitä tuli oikein kehno omatunto, sillä tänne ei ole tullut aikoihin kirjailtua mitään.

Otsikon perusteella voisi kuvitella, että kaikki aika menne hommien paiskimisessa, mutta huijaustahan sekin on. Työhuoneen taululle kuitenkin kirjailin (De)moralizer -nimellä kulkevan taulukon, josta näkyy edistys väikkärin teossa. Tällä hetkellä sisältö on seuraavanlainen:

Thesis done: 9%

Stipend used: 11%

Life gone: 42%


Ei kovin lohdullista, mutta kuitenkin parempaan päin menossa. Ero kirjoitetun tekstin ja rahankäytön välillä on sentään kaventunut ja luultavimmin viimeistään kesän lopussa ollaan jo voiton puolella. Onneksi myöskään menneen elämän prosentit eivät kohoa kovin kovaa tahtia. Kuvia saattaa seurata joskus perästä, mutta tähän hätään ei ole niitä tarjottavana.

Sivuhuomiona mainittakoon, että basson osto lähenee. Oletettavasti se myös toteutuukin kuun loppuun mennessä. Pitää vain odotella seuraavaa palkkapäivää, kun on noita julmetun konferenssimaksujakin tässä hoideltavana. Oikein hyvän tarjouksen kuitenkin sain kaupasta, jolla on mainio nimi - Turramurra Music.

Toisena sivuhuomiona voisin painostaa Maria viemään vahvarin joskus ennen kesän loppua huoltoon, ellet toki ole sitä jo käyttänyt siellä. Sanot vaan setämiehille huoltoliikkeessä, että "tuuletin humisee liikaa", niin eiköhän se siitä.

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Painostus huomioitu :) Kyllä sieltä jotain ääniä kuuluu, ainaskin soitellessa joskus joku epä-ääni pujahtaa täydelliseen suoritukseeni, kerronpa holtomiehille ;)