keskiviikko 4. elokuuta 2010

Uusia ystäviä

Onpa nyt taas, kun kukaan ei kirjoittele, vaikka on keikkaa ja polttaria kuuleman mukaan ollut. Isse olen sen sijaan vain hankkinut uusia ystäviä. Ensinnäkin tapasin pari hienoa hevimiestä, joiden kanssa ollaan jo kerran jamiteltu ja toinen kerta on sunnuntaina luvassa. Toiseksi sain vihdoin hankittua bassolle kaverin, joka tuossa kuvassa näkyy. Hillittömän halpa noin isoksi mötikäksi (oiskohan ollut noin 250€), mutta eipä ne mitään oikeita ystäviä olekaan, joista pitää maksaa.



Vajaa viikko jäljellä siihen, että siirryn uusien tuttujen parista vanhojen pariin. Vähän tässä jo odottelee saksalaista makkaraa (ja miksei myös olutta), saunaa, häitä (ei tosin omia, vaikka mummo niitä saattaakin odotella), beach volleytä, soutelua Tuomiojärvellä, konferenssia (ja hermostunutta hikoilua siellä), Parriisin piispaa ja synttäreitä lentokoneessa.

Njahas, höpinän parista voisi siirtyä töiden pariin. Jonkinlainen Work-in-Progress -esitelmä pitäisi perjantaiksi saada valmiiksi. Kaipa se onkin jo melkein valmis. Luulisi kyllä olevan.

Ei kommentteja: