sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Minämenen (tai siis Jenni)

Yleisön pyynnöstä välillä jotain oikeaakin asiaa tänne:

Jos joku ei ole vielä lukenut marraskuun City-lehteä, niin kannattaa tehdä se pikimmiten. Sieltä löytyy nimittäin ihq-rumpalimme Jenni ja tarinaa siitä, minne Jenni on menossa. Olisin voinut lisätä jutunkin tänne, mutta koska lähes kaikki kotitaloutemme tekniset laitteet (paitsi tietokoneet) ovat sanoneet sopimuksensa irti, en kykene sitä tekemään. Voihan käpy. Noh, käykää itse lukemassa.

Sen sijaan kuvituksena tälle jutulle on itse kasvattamani kurkku, joka ei liity asiaan mitenkään. Halusin vaan päästä lesoilemaan, että kasvatin kerran kurkun. Hortonomi-wannabe kuittaa.

p.s Kirjoittakaahan muutkin blogijuttuja. Minulta löytyy nimittäin lisää huonolaatuisia kuvia itse kasvattamistani asioista, joten jos ei muut kerran kirjoita juttuja, niin minä joudun kertomaan kaikesta kaiken, mitä olen kasvattanut viime aikoina. Ja hei, ihan oikeesti. Teillä muilla on varmasti jotain parempia juttuja jaettavaksi, eikö? Jos ei, niin BUAHAHHAHA! Joudun sitten vaihtamaan blogin nimeksi Marian kasvattamat asiat ja ostamaan kasvihuoneen. Että onnea vaan meille ja teille. NIIN!

2 kommenttia:

petrakarhu kirjoitti...

repesin tolle "välillä jotain oikeaakin asiaa tänne" kohalle ku sen yläpuolella oli joku kurkku O_________O

Maria kirjoitti...

Heh, kurkku on vaan hämäystä, että varmasti ei tule liikaa oikeaa asiaa yhteen tekstiin :)