sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Epänormaali lauantai

Toiset ne viettelee normalia elämää omana itsenään, mutta minä jouduin kokemaan suuria mullistuksia epänormaalina lauantaina. Ensinnäkin eilinen alkoi lautapelailulla, jota nykyään tulee harrastettua aivan liian harvoin. Battlestarin ja tissuttelun kautta siirryttiin grillaamaan ja sieltä taasen toisiin juhliin, joista paluu kotiin tapahtui hieman turhan myöhään. Kaikki tämä on epänormaalia ja rikkoo turvallisen arkirutiinin (eli NHL-pelien tuijottamisen toimistolla). Kuitenkin pahin oli vielä edessä. Hevimies-Nick oli mennyt lähettelemään sähköposteja ympäri kaupunkia ja lauantain lopuksi varmistui kaksi esiintymistä. Edessä on siis lähestulkoon samanmoinen keikkaputki kuin Ainakauniilla! Ensimmäinen on jo kahden viikon kuluttua (2.4.) ja toinen pari viikkoa siitä eteenpäin. Ja bändi, josta tässä puhun, on tietenkin Head in a Jar!
Kyseessä on Sydneyn kovin B-luokan kauhuelokuviin keskittyvä thrash-metal pumppu, jäseninään Nick (kitara + laulu), Gordy (kitara + laulu), Adam (rummut + oikeat työt) ja Onni (basso + virvoitusjuomat). Suosittelen etsimään sivumme facebookista ja tykkäämään. Ei kuitenkaan huolta, sillä se ei tarkoita, että bändistä pitäisi oikeasti pitää. Innokasta jännitystä on siis ilmoilla. Toivottavasti kerkeämme treenaamaan edes tovin kaiken jännityksen keskellä. Mainittakoon, että rumpalin kera olemme soittaneet yhdessä alle kymmenet treenit. Tuuria tai taitoa siis tarvitaan ja luotan enemmän ensimmäiseen. Toivon mukaan yleisöä tulee olemaan tarpeeksi, sillä ensimmäinen keikkapaikka (Lewisham Livehouse) on asettanut vähittäisvaatimuksen bändin yleisömäärän suhteen. Jokaisen yhtyeen pitää tuoda mukanaan ainakin kymmenen fania tai muuten joutuvat maksamaan keikkapaikalle itse korvauksia. Kelpo systeemi, jos kavereita olisi paljon.

2 kommenttia:

Onni kirjoitti...

Hahhaa, sainpa taaskin huijattua. Eka keikka onkin nimittäin vasta 29.4. ja toinen sitten toukokuun puolella. Tärkeitä tietoja. Rumpali on jossain matkoilla 2.4., joten jouduimme perumaan sen, mutta samassa paikassa on näemmä tapahtumaa useamminkin. Yllätävän hanakasti ottavat bändejä soittamaan. Eihän meillä nimittäin ole edes mitään taidonnäytettä tarjota.

Mari kirjoitti...

No mutta, hienosti huijailtu. Mukavaista, että keikkaa pukkaa!!! Kerrassaan mahtavaista keikkaputkea! :D Muuten, minusta sinun rooli virvoitusjuomavastaavana on ensisijaisen tärkeä, lähinnä kaiken a ja o (kytkeytyypi bändin nimmeenkin saumattomasti) :P