keskiviikko 31. elokuuta 2011

Uutta musiikkia!


Nyt sitä on tarjolla. Pahaksi onneksi ei kuitenkaan Ainakauniilta. Sen sijaan Sydneyn vatipäät ovat saaneet levynsä miksattua ja masteroitua. Neljän kipaleen EP Atomic Circus julkaistaan levymuodossa vasta lokakuussa, kunhan kannet ja painatukset ovat kunnossa, mutta nykymaailman trendien mukaisesti puolet levystä on jo netissä jaossa. Kipaleet voi löytää facebookin kautta tai vaihtoehtoisesti napauttamalla tätä linkkiä.

Kappaleiden valmistumista ja allekirjoittaneen syntymäpäiviä juhlistettiin treeneissä kakun ja kuohujuoman kera. Kuva kertokoon kaiken olennaisen.


"Kuinka mukavaa on...?"

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Onpa hieno kakku ja hienon kuuloista mussiikkia! Kuinkas gayta se sitten loppujen lopuksi oli?

Onni kirjoitti...

Melko iloista ja hilpeää oli, mutta homoilua ei mainittu kuin muutamissa kommenteissa. Ois pitänyt olla varmaan skarppina ja treenata saman viikon bändikisaa varten, mutta tuurilla päästiin jatkoon hutiloimallakin. :D Sydney on kuulkaa kelpo kaupunkin siinä mielessä, että keikkatilaisuuksia piisaa jatkuvasti, josko jaksaa vain vastaan ottaa. Kannattais olla täällä. ;)

Maria kirjoitti...

Kerran vuodessahan ne synttärit vaan on ja lahjattomat treenaa, eikös tuo vaan todista sen? Meidänkin pitäisi siis ehkä lähteä Sydneyn kiertueelle... Maksaisikohan keikkapaikat meidän matkakulut?

Onni kirjoitti...

Välillä sitä toivoo, että ne maksaisivat meidän matkakulut myös... :P Miellyttävälle pop-rockille vois kyllä olla tilausta.