torstai 13. marraskuuta 2008

keikat oli ja meni

Kyllä on elämä hurjaks mennyt, kun kahtena peräkkäisenä iltana oli keikat. Tiistaina soitettiin Pub Katseessa ja hienosti oli porukkaa paikalla, vaikka kello oli jo yli puolen yön ja kyseessä siis arki-ilta. Tosi hyvä fiilis jäi keikasta.

Eilen soitettiin Aalto-salissa Pörssin Music Awardseissa neljä biisiä. Ikinä en ole neljän biisin jälkeen ollut niin hengästynyt, sekaisin ja ääni pois kuin eilen. Mutta meno oli kova. Lämppäreinä oli mm. 50 Cent, Matti ja Mervi sekä Teletapit. Kovassa joukossa oltiin siis.

Sellainen olo jäi noista illoista kuitenkin, että olispa ihkua kun oli raavaat roudarimiehet ja keikkabussi. Jokainen vuoron perään vaihtaa kamojansa entistä isompiin tai ainakin painavampiin, eikä niitä jaksais kantaa, eikä varsinkaan survoa henkilöautoihin. Kamat tosin vielä mahtuukin autoihin, vielä haasteellisempaa on tunkea itsensä todella täyteen autoon.

Valitettavasti elän niin kivikautta, etten omista digikameraa, kamerakännykkää tai muuta hienoutta, eli en pysty laittamaan kuvia. Mutta jotkut räpsivät kyllä kuvia, niitä kehiin!

Ei kommentteja: