maanantai 15. joulukuuta 2008

Keikkaputki on... peruttu!

Huoh, viimeisimmästä kirjoituksesta unohtui mainita, että tänään minun piti jatkaa keikkaputkeani (ja samassa kohottaa hevimiehen mainettani) menemällä Opethin keikalle Kaapelitehtaalle oikein Helsinkiin saakka. Huiman kolmen keikan kokemuksen putki (Vilkkumaa, Indica, Opeth) jäi kuitenkin torsoksi.

Viime keskiviikkona koin Marian kera sellaisen ihmeen, että keikka alkaa Lutakossa jo tasan kymmeneltä. Onneksi itselläni oli treenikseltä lyhyt matka Maijaa seuraamaan ja olinkin paikalla jo toisen kappaleen aikana. Maria ei ollut yhtä onnekas, mutta kerkesi kuitenkin luultavimmin nauttimaan mainiosta keikasta ihan tarpeeksi. Omat odotukset eivät olleet korkealla, mutta tästä huolimatta tuloksena oli hyvä ja tyytyväinen mieli. Maijaa voi kyllä suositella yhtä lailla popin ja rockin ystäville. Sekä myöhäistä teini-ikää poteville nuorille ja vähän vanhemmillekin naisille. ;)

Viime viikon tuli huipentua Indican jo pitkään (kaksi viikkoa?) odotettuun keikkaan, mutta toisin kävi. Jonsu oli sairastunut ja keikka peruttu. Onneksi Jelmu sentään antaa rahat takaisin. Toivottavasti Indica tulisi joskus keväällä uudelle keikalle, sillä oikeasti tekisi mieli nähdä kyseistä bändiä.

Vaikka Indica olikin peruttu, niin ei hätä ollut kuitenkaan hirmuinen sillä seuraavan viikon maanantaina (eli tänään) olisi Opethin keikka. Tätä loppuunmyytyä tapahtumaa oli sentään odotettu jo alkusyksystä lähtien. Töissä lounas kuitenkin venähti hieman pitkäksi ja seurauksena oli hirveä kiire junaan. Jossain vaiheessa matkaa tuli selväksi, että en millään kerkeäsi 13.22 lähtevään kyytiin, mutta samoihin aikoihin eräs ystävä soitti ja kertoi, että myös Opethin keikka on peruttu sairastapauksen vuoksi! Onni onnettomuudessa siis tai jotain...

Saldona kolmesta suunnitellusta keikasta siis vähän vajaa yksi keikka. Ei hullumpaa. :P

Ei kommentteja: