perjantai 5. joulukuuta 2008

Yhteishengen kohotusta

Onpas taas taukoa tullut kirjoitteluun. Johtuu tietty siitä, että meillä on hirveä meno päällä koko ajan, eikä siksi ehditä. Eikä siis johdu siitä, että joku kattoo vaan telkkaria eikä tee mitään järkevää.

Tällaisen ryhmittymän yhteishengen ylläpito on tietysti hyvin tärkeää ja sen takia pyrimmekin puuhailemaan kaikkea kivaa yhdessä. Vappuna osallistuimme Amazing Race Jyväskylä tapahtumaan ja loistavalla paikallistuntemuksella ja juoksukunnolla tulimmekin kisassa toiseksi. Palkinnoksi saimme risteilylahjakortin. Marraskuussa pitikin lähteä risteilemään kohti Tukholman joulumarkkinoita ja kovasti oltiin innoissamme. Tarkoitus oli vetää hulluna ruokaa ja juomaa laivalla, ottaa selluliittihoitoja (tai siis Anniinan piti) ja shoppailla Ruotsista kaikkee ihkuu. Mutta viime hetkellä risteily peruttiin! Siitä seurasi suuri suru! Paitsi Onnilla, jolle varmasti oli suuri helpostus, kun ei tarvitse meitä muita kestää kolmea vuorokautta. Eli tällaista draamaa meillä. Mutta pitänee yrittää joulun jälkeen uudestaan, jos vaikka saatais tuo lahjakortti vielä käytettyä.

Muuta kimppakivaa meillä on suunnitteilla vielä joulukuussa bändin (+ avecien, mikäli ovat tarpeeksi ainutlaatuisia) pikkujoulujen ja racleten merkeissä. Ja sit käydään joulun viettohon taas kuusin kynttilöin. Mutta toivottavasti sitä ennen aktivoidumme täällä internetissäkin uudelleen.

Ei kommentteja: