keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Basistinvaihtoviikot

Niin, kuten näppärimmät edellisten tekstien perusteella voivat päätellä, Onni on matkustanut lätäkön keskelle tohtoroimaan ja jättänyt seurueemme. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä uuden basistin löytyminen oli tällä kertaa yllättävän helppoa. Voimme suoraan palata ajassa noin neljän vuoden takaisiin ainakauniisiin meininkeihin ja esitellä uusvanhan basistimme...

...Marin, tervetuloa takaisin! Mari on kerinnyt tässä viime vuosien aikana hankkia itselleen ammattin, joten nyt joukossamme on kolmen Taiteilian joukossa yksi ihkaoikea taiteilija, jeij! Vanhastaan muistamme Marin olevan ihan mahtityyppi ja uskommekin, että upea ja ihana ainakaunistelu jatkuu vähintäänkin samanlaisena, ellei jopa entistä ehompana tulevaisuudessa. Onpa mukavaista (sanoisi Onni)!

Onnista puheen ollen, Onnin läksiäisiä vietettiin Katseen jameissa maanantaina, missä heitti jäähyväiskeikkansa Onnin toinen mahtiorkesteri Illusionistiset Luopiot ja vierailipa lavalla myös Ainakaunis. Anniinan estyessä onnistuimme rekrytoimaan pikaisesti varalaulajan ja setti olikin yllättävän erikoinen, jopa meille itsellemme. Marionetti ja Jätskilaulu vedettiin ehkä hieman möreämmällä äänellä kuin normaalisti :) (Jennillä lienee kuvia soitannoista, itseltäni ei niitä löytynyt)

Bongaa kuvasta uusi ja vanha basisti

"Näyttäkää vietteleviltä "





"Onko Onni surullinen vai iloinen lähdöstään?"










Haikein mielin laitettiin sitten Onni matkaan ja täten Ainakaunis jatkaa uusin voimin kohti uusia seikkailuja. Kiitokset kahdesta viimeisestä vuodesta, se on ollut mahtavaa ja Onnillista aikaa :) Ainakaunis on mennyt isoin harppauksin eteenpäin Onnin myötä, toivottavasti saadaan hyvä meininki ja tiukka yhteissoitto säilymään, vaikka Onni vaihtaakin maisemaa. Ja tietty myös bassosoolot!

"Heihei, Onni!"

Loppuun on pakko julkaista blogimme ensimmäinen itse kuvattu video, jossa ei oikeastaan ole mitään järkeä. Päätähtenä Onni ja Barbapapatrio, taustavoimina hihittelevät hölmöläiset. Onnille terkkuja ja tsemppiä, ja tokihan Onni jatkaa täällä blogissa ulkomaankirjeenvaihtajana. Ihan vaan sen takia, että me tiedetään, mitä se siellä oikein hommailee. Niin.

2 kommenttia:

Onni kirjoitti...

Silimät kiinni kohti jotain... no, piikkilanka-aitaa näkyy paljon. :P

Maria kirjoitti...

Älä vaan mee silimät kiinni piikkilanka-aitaan :O