tiistai 15. syyskuuta 2009

Muuttoväsymystä

Nyt tapahtuu vähän liikaa yhdellä kertaa. Itse olen palannut taas kaupunkilaiselämään. Työt maalla loppuivat sunnuntaina ja samana iltana palasin Jyväskylään. Nyt on asunto jokseenkin ahdas, kun kahden kodin tavarat tungettiin pikkuiseen kaksioon. Tänään sain suurimman osan tavaroista purettua ja uusi pakkaaminen täytyykin aloittaa saman tien, koska lupasin lähteä tänään Lappiin. Kuvittelin, että lomamatka tähän väliin olisi rentouttanut, mutta oikeasti sekin tuntuu nyt vähän aiheuttavan stressiä. Tästä kaikesta hässäkästä olen ollut niin väsynyt, että jäi eilen väliin Onnin läksiäiskekkerit ja -soitannat Pub Katseessa. Hävettää. Mutta aina ei pysty, vaikka haluaisi. Toivottavasti joku muu voisi täällä kirjoittaa eilisestä. Ehkä jopa kuvien kanssa!

Viime yön sain onneksi nukuttua kunnolla ja nyt tuntuu taas ihan hyvältä. Koti näyttää taas kodilta, eikä varastotilalta, olen jaksanut palata gradun pariin ja illalla siis edessä matka yöjunalla Luostolle. Sen jälkeen pääsen sitten toivottavasti vihdoinkin palaamaan täysin normaaliin arkeen.

Anteeksi oikeasti hyvät bändikaverit, että eilen tein oharit. Ja Onnille hyvää matkaa! Ja Jennille kans, joka myös lähtee maailmalle, tosin vähän lyhemmäksi aikaa.

Saattoi taas olla vähän sekava teksti hieman sekavasta olotilasta johtuen, mutta siihenhän täällä on totuttu.

Ei kommentteja: