maanantai 21. syyskuuta 2009

What's the Craic!

Terveisiä kirjeenvaihtajalta! Melkein jo viikko takana Belfastia, eikä vieläkään ole satanut kunnolla. Varmaan kuivin kausi kaupungin historiassa menossa. Tutustumisviikon illat pitävät kyllä toisaalta huolen siitä, että aivan kuivilla ei tässä olla kuitenkaan. Ihmisten nimiä on muuten hirveän hankala muistaa... varsinkin, kun kaikki ovat aivan uusia.

Kaksi merkittävää tapahtumaa voisi vissiin mainita. Ensimmäisenä se, että löysin vihdoin levykaupan ja sain hankittua vasta julkaistun Megadethin Endgame -levyn! Hillittömän hyvä kyllä. Toiseksi sain eilen illalla seurata italialaisen vaihtarin työskentelyä tiskien parissa. Uskomatonta touhua, mutta kaipa se kohtuullisen samalta sähellykseltä näytti silloinkin, kun itse muutti ensimmäistä kertaa pois kotoa. Hellyttävästi äiti vielä soitti perään, että olivatko kokkaukset onnistuneet. :P

Tänään vois olla luvassa pyykkäystä ja pankkitilin hommausta. Niin... ja kuten Jennille jo aikaisemmin vihjaisin, niin loppuun suurin pläjäys: En välttämättä tulekaan olemaan Belfastissa kolmea vuotta. Voi pian olla, että tämä visiitti jää yhteen lukukauteen. Syynä ei tosin ole se, että koti-ikävä olisi jo yllättänyt. Pikemminkin yllättämään pääsi tarjous australialaiselta yliopistolta, joka tarjoaa vastaavaa kolmen vuoden pestiä. Olisivatpa tehneet saman jo pari kuukautta sitten, niin olisin nyt varmaan siellä, eikä tarvitsisi setviä kaikenlaisia sotkuja, mitä ohjelman vaihdosta seurannee. Noh, ei pidä vielä kuitenkaan liikaa innostua, sillä vaihtamisen onnistuminen on vielä epäselvää ja byrokraattisia ongelmia saattaa matkan varrella ilmetä. Jos joku haluaa Belfastiin tosin visiitille, niin kannattanee tehdä se varmuuden vuoksi ensimmäisen lukukauden aikana... mikä loppuu kai joskus tammi-helmikuussa.

Ei kommentteja: