lauantai 3. tammikuuta 2009

Iloista Uutta Vuotta!


Ensinnäkin haluamme toivottaa kaikille meidän miljoonalle lukijalle oikein hyvää uutta vuotta. Toiseksi haluamme kertoa, mitä meidän uuteen vuoteemme kuuluu: tiedossa on ainakin bändin osalta demonjulkkaria ja sen myötä toivottavasti paljon keikkaa ja hienoja mahdollisuuksia. Muutamia keikkoja on tällä hetkellä viritteillä, niistä kuitenkin lisää myöhemmin.

Orkesterimme jäsenistö teki myös omia henkilökohtaisia lupauksia tälle vuodelle, mutta jotta sanamuodot tulevat oikein, he saavat ihan itse tulla paljastamaan ne tänne, jos niin haluavat tai kykenevät. Itse en lupauksia tehnyt, hommia täytyy paiskia bändin eteen (ja muillakin elämän osa-alueilla) riippumatta siitä, tekikö lupauksia vai ei.

Toivon kuitenkin, että vuosi 2009 on Ainakauniin historiassa rikas vuosi ja saamme paljon aikaan. Toivossa on siis hyvä elää ja sen myötä lähteä tekemään uusia biisejä ja valloituksia :)

3 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Minä lupaan tehdä gradun valmiiksi ja juosta puolimaratonin. Ehkä.

Jenni kirjoitti...

Minä myös lupaan tehdä gradun valmiiksi ja kurssit muutenkin ja ehkä jopa valmistua työttömäksi maisteriksi.

Jenni kirjoitti...

Puolimaratonia en todellakaan aio juosta. Enkä mitään muutakaan matkaa. Pyörällä saatan polkaista kilometrin jos toisenkin.