torstai 29. tammikuuta 2009

Party party

Eilen oli mainiot kemut! Oli ruokaa ja juomaa ja namuja. Ja pahaa saksalaista kirsikkavettä, jota sadomasokisti Onni halusi välttämättä ostaa. Onni ja ystävänsä Jarmo opettivat meille juomapelejä. Youtube on hyvä musiikin lähde, harmi vaan, ettei hakusanalla 'ainakaunis' löydy sieltä vielä mitään. Pitäisi tehdä ihku video ja laittaa se eetteriin (Elämää suuremmastahan on tehty ihku valkoinen video, mutta se on jo niin vanha. Basistikin on vallan parraton.)
Tänään yritin olla ahkera, mutta printteri esti suunnitelmani tulostamalla pelkkää valkoista. On siinäkin vehje. Se ei tuntunut millään tajuavan, että valkoinen teksti ei hirveän hyvin erotu valkoisesta paperista. Koulujuttujen lukemisen sijaan katsoinkin sitten videoita ja kokkailin salaattia. Kohta pääsee syömään jee. Hajotin muuten äsken yhden lasilautasen. Se päätti tulla oma-aloitteisesti ulos jääkaapista kun aukasin oven. Hirveesti sirpaleita...eli onnea.

4 kommenttia:

Onni kirjoitti...

Jarmo on oikeasti "Jarno", mutta kuten yleensäkin, täällä esiinnytään salanimillä. Noppapeli tuli luultavasti aivan tarpeeseen, sillä muuten ei Jennin ja Anniinan uhoamia mielentiloja olisi saavutettu.

Anniina kirjoitti...

Parempi, kun olis jääny saavuttamatta...

Jenni kirjoitti...

Kyllähän mä tiesin että Jarno se oli, mutta en halunnut paljastaa tyyppiä täällä, jos hän ei vaikka halua tulla tunnistetuksi näissä yhteyksissä :)

Maria kirjoitti...

Eikös Jarnon salanimi ole oikeasti "Jarno"? Musta ainakin "Jarno" kuulostaa ihan salapoliisinimeltä...