tiistai 27. tammikuuta 2009

Negatiivisuus on perseestä

Tämä tekstini ei millään lailla liity rockelämään tai bändiin tms., mutta täytyypä tulla kuitenkin avautumaan. Tammikuun loppu ja helmikuun alku nimittäin tuppaavat olemaan itselleni ainakin melkoisen hankalaa aikaa, jatkuvaa taistelua palelua, väsymystä ja makeanhimoa vastaan. Makeanhimo on sitä paitsi kummallista, yleensä en ole yhtään makean perään, vaan himoitsen suolaa ja rasvaa. Mut nyt tekee koko ajan mieli dallaspullaa ja kaakaota. Mutta tämä ei siis ollut jutun pointti, vaan nyt pyrin löytämään iloisia asioita elämästä, talvesta ja tästä päivästä, jotta ei ahistais.

  • Hyvä musiikki on parasta. Kuuntelen itse tosi vähän musiikkia. Radiosta en musakanavia kuuntele oikeastaan ollenkaan (minkä takia olen pihalla kaikesta viimeisen vuoden aikana tulleesta uudesta musasta), koska siellä soitetaan ihan liikaa omeasta mielestäni huonoa musiikkia, enkä sellaista tykkää kuunnella. Yksi parhaista ystävistäni onkin Yle Puhe (ex-Radio Peili), koska on mahdottoman mukavaa kuunnella itseä fiksumpia ja miellyttävä-äänisempiä ihmisiä. Toinen syy olla kuuntelematta musiikkia on se, että jos kuuntelen hyvää musiikkia (hyllystä löytyy siis vaan törkeen hyviä levyjä, paitsi Dingo ja aika monet asuinpartnerini levyt), lamaannun täysin ja olen kykenemätön kaikkeen toimintaan ja se hankaloittaa elämääni. Siksi kuuntelen musiikkia lähinnä lenkillä ja punttisalilla. Ja se on siis parasta.
  • Vaikka kyllästytää se, ettei aurinko paista, on se iltapäivän hetki (Jyväskylässä tällä hetkellä n. 16.30), kun taivas on tummansininen ja puut ja maat valkoiset mahdottoman kaunis!
  • Gradun teko ei oo kauhean kivaa, mutta saanpahan ainakin rakentaa aikatauluni oman halun mukaan. Toisin olis töissä tai koulussa, jos olis ihan luentoja.
  • Menen iltapäivällä ravintolaan syömään, leikkimään treffejä.
  • Odotettavissa lähitulevaisuudessa on kaksi keikkaa, joissa saa siideriä ja kaksi risteilyä, joissa ehkä myös saa siideriä.
Jos ilmaisin itseäni epäselvästi, se johtuu siitä, että kuuntelen Tehosekoitinta ja olen siis melko toimintakyvytön.

Ei kommentteja: