torstai 8. tammikuuta 2009

Juustosämpyläihmiset


Kuten tuossa jo Anniina mainitsikin, keikkaa on tulossa oikein kaksin kappalein. Viikona päästä rantaudumme Tikkakoskelle ja helmikuussa sitten Pub Katseeseen. Itse odotan innolla molempia mahdollisuuksia päästä paukuttamaan lähes upouusia Pearlejani (olenkos minä niistä vielä kertonutkaan, ne olivat toissa vuoden joululahja (siis 2007!) ja keikkauurastuksen tulos). Odotan innolla myös keikkojen mahantäytettä eli juustosämpylöitä taikka panineja, munkkeja, soppaa ja siideriä. Nam.

Käytiin muuten tänään Anniinan kanssa kampaajalla. Yksissä tuumin siis, puolen bändin voimin. Ja fetarieskalla sen jälkeen, oikein fiinisti ja sivistyneesti, koska Anniinalle tuli sihteeritukka. Se on lyhyt. Mulle tuli vaan etskarit. Kotona saattaa tulla sanomista tästä muutoksesta, mutta onneksi tukka on uusiutuva luonnonvara. Itse olemme kyllä erittäin tyytyväisiä, että jos kampaajatädit (tai -tytöt oikeastaan :)) luette, niin kiitosta vaan. Marialla ja Onnilla ei taida olla mitään uutta, paitsi Onnilla meisselit.

1 kommentti:

Onni kirjoitti...

Meisselit on ja pihdit myös. Vähän tuntuu myös siltä, että tukka ei enää muutaman vuoden päästä ole ihan niin uusiutuva luonnonvara. Ainakaan omassa päässä. :P