maanantai 2. helmikuuta 2009

Koko kesä festaroidaan vaik rahaa ei oo.

Nyt alkaa olla taas se aika vuodesta, kun suomalaiset kesäfestarit paljastelevat itseään. Provinssirock heitti aika kovan heti alkuun, kun Placebo ilmiannettiin Törnävänsaaren perjantai-illan aktiksi. Olin todistamassa Placebon edellistä vierailua Suomessa ja täytynee käydä katsastamassa heidät myös tällä kertaa.

Olen myös pohtinut, pitäisikö Madonna käydä tarkastamassa. Hinnat ovat aika kovat, mutta toisaalta niin on Madonnakin. Mutta onko tätä nykyä tarpeeksi kova? Voi tätä valinnan vaikeutta!

Vielä pitäisi malttaa odotella myös muiden festareiden tarjouksia. Sitten sieltäkin tulee jotain upeeta ja mahtavaa, o-ou. Voi käpy, mihin sitä pian joutuu kun kaikki rahat menee festareihin ja keikkoihin?

Ja ai nii, Ainakauniskin haluaa festareille. Missä olisi sopivia festareita meille?
Tässä vielä yksi kuva eräältä Ainakauniin legendaariselta festarikeikalta. Eiköhän siinä tiivisty kaikki olennainen, mitä tämänkin kesän festareilta kaivataan?

Placebokuva täältä

p.s. demon kansi on kovaa vauhtia valmistumassa, toivottavasti se on pian valmis ja saadaan taas nettisivutkin kuosiin. Ärsyttää tollainen tyhmä, ruma ja vanha sivusto!

Ei kommentteja: