perjantai 6. helmikuuta 2009

Todellakin fest... siis ostetaan lisää juustokakkua!

Aijai, muut ne suunnittelee festarikäyntejä ja oishan tuolla muutamia mukavaisiakin yhtyeitä tarjolla, kuten vaikkapa Volbeat ja Emiliana Torrini. Itse kuitenkin panosta lähinnä leipomotuotteisiin. Eilen nappasin kaupasta Runebergin torttuja ja tänään ostin samaisia tuotteita ja peräti juustokakun oikein leipomosta.

Kaupan tortut olivat varsin hyviä, mutta kenties hieman mitäänsanomattomia ja tylsään makuun tehtyjä. Niitä voi syödä kuka tahansa, eikä niistä nauttimiseen tarvita hienostunutta makua. Toisin on Pullapuodin torttujen laita... mitähän lie käytetty kostukkeena, mutta maku on huomattavasti ärhäkämpi ja ei välttämättä sovi lapsille. Kaupan tortuille kolme tähteä ja Pullapuodin vastaaville neljä.

Juustokakku olisi tarkoitus säästää illaksi, mutta itseni tuntien se saattaakin olla lounaani. Maistiaisen toki otin jo ja virheetönhän tuo on. Luultavasti en siis kesällä mene festareille ollenkaan, koska rahani menevät leivonnaisiin. Toisaalta kakkuhan toimii festarieväänä vallan mainiosti.

Ja niin, illalla on jännät paikat, kun kitarasankarimme Maria on lauleskelemassa erään toisen yhtyeen keikalla. Pitänee olla paikalla vilkuilemassa. :P Jokohan sitä mahtaa jännittää...?

3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Ei jännitä yhtään. Ei sitten yhtään. Varmana ei jännitä.

Jenni kirjoitti...

Kertokaa sitten miten Marialla laulu sujui, itse kun en pääse paikalle kun on huomenna aamusta mentävä tienaamaan rahaa sitä festarointia varten. Millonkahan rokkitähteilystä saisi tarpeeks pätäkkää niin että ei tarvitsisi seisoa kassalla tai lähetellä sähköpostia kaikenmaailman ulkomaalaisille? Nyt nukkumaan.

Onni kirjoitti...

Fidrheettömästi meni. ;)