keskiviikko 27. toukokuuta 2009

"Jaahas, siinä menee keijukainen"

Tässä Yläkaupungin Yötä kuvitettuna.

Mainostusta keskellä katua.

Menimme Jennin kanssa käymään Yliopiston päärakennuksen kampaus- ja meikkauspajassa ja tässä näkee 2 tunnin jonotuksen tulokset. Jenni on kuin suoraan Charlien Enkeleistä ja minä... no ainakin on tumma silmämeikki ja kreppiä sekä kiharaa.

Rakas keikkapaikka med Onnelin vahvistin. Jepa valmistautuu ja mulla on ilmeisesti jotain omaa kivaa...

Ja sit keikalle, hiiop!

Onni pääsi spiikkaamaan yhteen väliin, se kun aina valittaa meidän spiikkien tasosta. Ei se oo helppoa, vai mitä Onni?
Tiputin plektran kerran tuoppiini, joten siinä oiva vinkki kaikille, jotka haluavat jotain actionia biisien väliin. Käsi tuoppiin vaan ja seuraavassa biisissä on luvassa märkää menoa.

Kivaa oli!

Keikan jälkeen Jenni oli mietteliäs ja Onni rankaisi itseään ankarasti. Onneksi oli sopivat rankaisuvehkeetkin mukana (alakuvassa featuring Juhana/Illusionistiset Luopiot ja joku jostain muusta illan orkesterista). Oikeesti oli ihan hyvä keikka, vaikkei näissä kuvissa siltä näytä.

Oho, Luopiot käyttävät pyöreitä settilistoja!

Ja sitten Onni vielä näytti pukeutumista ja meininkiä á la Luopiot, tsekatkaa mitkä byysat. Onni oli melkein kauniimpi tällä keikalla kuin meidän keikalla!

Semmoinen ilta. Jatkosta sen verran, että ei muuten saatu lettua ja ilta päättyi kohtaamiseen poliisin kanssa. Niistä ei sen enempää. Kiitokset Tuukalle AK-keikkauvista.

Ei kommentteja: