maanantai 11. toukokuuta 2009

Terveiset Kymenlaaksosta

Täällä kun on viimeisissä kirjoituksia tuotu terveisiä maailmalta, niin liitynpä minäkin joukkoon. Olen taas ryhtynyt maalaiseksi, kuten edellisenäkin kesänä, eli asustan työni takia Kymenlaaksossa pikkuisessa mökissä.

Kuvittelin, että aikaa olisi ihan liikaa, enkä keksis tekemistä, mutta eri hyvin on aika kulkenut. Olen saunonut ja uinut (seitsemässä asteessa, kukapa olis uskonut vielä pari vuotta sitten), lenkkeillyt, haravoinut, lukenut, tehnyt kevään viimeisiä kouluhommia, kuunnellut kaikkea itselleni uutta musiikkia Spotifysta ja ollut tietenkin töissä. Tänään aloin myös opetella virkkausta! Aika mummomeininkiä siis!

Lauantai-iltana keikka Jyväskylän Yläkaupungin yössä! Maalaisjuntti lähtee siis viikonlopuksi kaupunkiin!

2 kommenttia:

Onni kirjoitti...

Spotify on kyllä kaiken pahan juuri. Itselläni se koneella myös on, mutta eipä ole juuri tullut kuunneltua. Joka kerta ajaudun sen ongelman eteen, että en tiedä, mitä haluaisin oikein kuunnella. Tuttujen bändien hyvät levyt on jo hyllyssä ja toisaalta muu musiikkihan on kehnoa. :P No ei sentään... lähinnä vain lamaannun suuren valinnanvapauden edessä.

Maria kirjoitti...

Me kuunnellaan Spotifystä samaa musaa, mitä meillä on levyilläkin. Ei tartte vaihtaa levyä :)
Ja kyllä ihan jotain sellaisia randomeitakin tulee kuunneltua. Sitten tulee tehtyä niin, että kuulee bändin/biisin jostain, niin hakee ja tsekkailee, että miltäs tämä nyt sitten oikein kuulostaa.