perjantai 12. kesäkuuta 2009

Astetta pienimuotoisempaa festarointia

Täälläkin on kesän festaroinnit aloitettu! Olin nimittäin Iitin musiikkijuhlien Tangoa Verlassa -konsertissa! Ou jea! En ehk'ä ole varsinaisesti tangoihminen, ainakaan ennen ollut, mutta kyllä joku Mustasukkaisuutta toimi vanhassa tehdasmiljöössä aika kivasti. Diggasin siis.

Maalla asumisessa on hauskaa se, että kaikista pienemmistäkin tapahtumista jaksaa innostua niin paljon. Jonkun mielestä se kuulostaa ehkä aika masentavalta, mutta itse en mitään suurempaa kaipaakaan. Kaupungissa tarjontaa on niin, ettei osaa valita ja sitten päädynkin yleensä jäämään kotiin telkkarin ääreen... Mutta täällä, jos jotain tapahtuu, niin taatusti olen mukana. Pari viikkoa sitten seisoin innoissani tien varressa katselemassa vanhojen autojen kokoontumisajoa. Jyväskylässä en kauheasti jaksa innostua autoista. Tai tangosta. Tai tangosta tästä eteenpäin ehkä vähän enemmän. Mutta en kaikesta tangosta.

Loppukesällä on vielä onneksi kaikkea huisia luvassa, kuten isojen moottoripyörien, kosken juoksutuksen ja keskiaikakekkereiden katselua. Ei malta oottaa!

Ei kommentteja: