torstai 11. kesäkuuta 2009

Jännityksen hetkiä

Lupasin kirjoittaa tekijänoikeuksista, mutta kohtuullisen vähään jää. Ehkäpä onkin siis parempi listata vain jännityksiä.

1. Tällä hetkellä (kirjoittamisen lisäksi) kasailen niitä tavaroita lattialle, joita huomenna voisi ottaa mukaan Seinäjoelle Provinssiseikkailuun. Vähän jännittää, onko kaikki tarpeellinen mukana. Toisaalta pieni festarijännitys on kanssa mukana, sillä tästä nämä tämän kesän toilailut nyt taas alkavat.

2. Sekin jännittää, saanko mistään matka-apurahoja syksyn matkailuja varten. Kohtuullisen huonoja hakemuksia ainakin olen kirjoittanut. Tähän liittyen jännittää, onko huomenna mikään paikka auki aikaisin aamulla, mistä saa virallisia kopioita virallisista papereista.

3. Ei oikeastaan enää jännitä, mutta jännitti tuossa muutama päivä sitten pistää nimi paperiin, jossa sitouduin irti oikeastaan kaikista tekijänoikeuksista seuraavan kolmen vuoden töiden osalta. (Tulihan se tekijänoikeusjuttu jotenkin tähän ympättyä.)

4. Porukat ovat tulossa Provinssiin! Tämä ehkä jännittää eniten. Onneksi ovat vain sunnuntaina, niin eivät ole suuresti näkemässä hölmöilyäni. ;) No ei sentään... siivostihan siellä tietysti olen. Ei syytä huoleen. Toivottavasti vanhempani nauttivat Nick Cavesta, sillä voisin kuvitella sen olevan syynä tuohon reissuun.

5. Huominen jännittää. Kuusi tuntia unta, kiireisiä pakkaamisia, kiireisiä työhommia ja vielä pitäisi leiri pystyttää. Noh, eiköhän kaikki järjesty parhain päin. Pakkohan sen on järjestyä.

Ei kommentteja: